Ознака: пред спиење

Живот

Почнете уште од вечерва: Пред спиење, задолжително испијте чаша вода

Водата е течност која е многу важна за нашето здравје и добросостојба, но голем дел од луѓето забораваат на редовната хидратација. Нутриционистите и докторите препорачуваат дневно да се внесува околу […]

Живот

Што е она што треба да се јаде половина час пред спиење, за да се слабее преку ноќ?

Слабеењето никогаш не е лесен процес и на истиот влијаат голем број наши навики, а дури и најситната промена може да ни помогне за побрзо симнување на масните наслаги…ѐпомеѓу останатото, […]

Живот

Уште вечерва направете го ова: Пред спиење, задолжително испијте чаша вода

Водата е течност која е многу важна за нашето здравје и добросостојба, но голем дел од луѓето забораваат на редовната хидратација. Нутриционистите и докторите препорачуваат дневно да се внесува околу […]