Ознака: преживеан

Вести

ЧУДЕСНО: Фудбалерот кој го преживеа падот на авионот ги направи ПРВИТЕ ЧЕКОРИ

Преживеаниот фудбалер Chapecoense Alan Ruschel (27), кој после стравичната несреќа од падот на авионот комуницираше само со гестикулации, ги направи своите први чекори. Одбрамбениот играч беше прв кој го спасиле […]