Ознака: прекрасен гест

Живот

Прекрасен гест : Студенти по медицина им помагаат на своите колеги кои не се во можност да си ги купат книгите

Здружението на студенти по медицина (ЗСМ) ги повика сите студенти од Медицинскиот факултет во Скопје, кои не се во можност да си ги купат книгите, скриптите и практикумите, да се […]