Ознака: прекрасни

Фото

Почувствувајте ги хавајските бранови

За кратко заборавете на ладното и мрачно време надвор, бидејќи ние ве носиме на преубавите хавајски тропски плажи… Погледнете дел од овие совршено направени фотографии од бранови на хавајското крајбрежје. […]