Ознака: прексрасно

Видео

Го оставила синот со помалата сестра: Кога мајката влегла во собата имала што да види

Дека љубовта меѓу братот и сестрата е неопислива, покажува и ова видео. Имено, едно малечко дете одлучило да се погрижи за својата сестричка, стара неколку месеци, за да може мајката […]