Ознака: прележан Ковид-19

Живот

Антитела цели 8 месеци кај пациетни кои прележале Ковид-19?!

Нова студија покажува дека антителата кои се развиваат кај пациенти кои прележале Ковид – 19 остануваат отприлика 8 месеци по прележувањето на болеста, без оглед на тешката форма на болеста […]