Ознака: премин

Вести

Забрана на планинскиот премин Плетвар

Повторно се воведува забрана за движење на тешки товарни возила на планинскиот премин Плетвар.Како што соопшти АМСМ, забраната стапува од 15:10 часот. Како што соопшти АМСМ, забраната стапува од 15:10 часот.