Ознака: пренасочен сообраќај

Македонија

Од булеварот “Илинден“ сообраќајот ќе се пренасочува по околните сообраќајници

Утре и задутре во времето од 21:00 до 06:00 часот, на булеварот “Илинден“ во близина на Градскиот парк, во организација на ДФПУ“ВЕРТИГО ВИСУАЛ“ ДОО, Скопје, ќе се одржи настан – […]