Ознака: прехрамбени навики

Живот

Враќањето на физичките активности после долга пауза може да биде долготраен и макотрпен процес

За да се вратите во работната рутина после декемвриската пауза полна со слатки недозволени јадења и неактивност, мора да смислите нови цели за да се “вратите во живот”. Порталот Health24 […]