Ознака: пржена храна

Живот

Доколку храната ја пржите на овој начин, тогаш барем малку ќе биде поздрава

Веројатно не постои ниту еден научник на светот кој не би се сложил со фактот дека пржената храна во масло е нездрава, но иако таквата подготовка не се препорачува, наводно […]

Живот

Доколку храната ја пржите на овој начин, тогаш барем малку ќе биде поздрава

Веројатно не постои ниту еден научник на светот кој не би се сложил со фактот дека пржената храна во масло е нездрава, но иако таквата подготовка не се препорачува, наводно […]

Кулинарство

Доколку храната ја пржите на овој начин, тогаш барем малку ќе биде поздрава

Веројатно не постои ниту еден научник на светот кој не би се сложил со фактот дека пржената храна во масло е нездрава, но иако таквата подготовка не се препорачува, наводно […]