Ознака: привлекуваат

Занимливости

Вознемирувачко откритите – мажите ги привлекуваат жени кои личат на нив

  Тим француски научници дојдоа до интересни резултати. По нивното последно истражување, тие заклучија дека мажите ги привлекуваат жени кои личат на нив, без разлика дали се работи за бојата […]