Ознака: придружнички

Живот

Родителите во очај: Мисица ја продава невиноста во Дубаи за 12.000 евра

Руската мисица Ана Фешенко отиде во Дубаи да ја продаде невиноста за 12.000 евра, тврди нејзината мајка, која јавно ја повика да се врати дома.Ана беше прва придружничка на изборот […]