Ознака: прилепски училишта

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Хари Локвенец планира да го урниса прилепското образование!

Ова е страшна изјава за сите наставници и професори, ова значи крај за работниот век на половина наставници и професори!Реакција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп Намалувањето на часовите и програмите значи […]