Ознака: прилепско

Вести

Осум лица кои беа заглавени во прилепско се извлечени

Осум лица кои беа заглавени во прилепското село Бешиште се извлечени со помош на моторно возило.Според информациите, осумте лица лицата кои биле заглавени во с.Бешиште, прилепско, се извлечени со помош на […]

Вести

Непречено почна гласањето во прилепско

На време, точно во 7 часот почна гласањето во Прилеп на сите 142 избирачки места, информираат од Општинската изборна комисија во Прилеп.Според Каролина Шукуроска, претседател на Комисијата гласањето се одвива […]

Вести

Нови и многу значајни инфраструктурни инвестиции во Македонски Брод и Прилеп

Мега агендата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски за посета на населените места во Македонски Брод и Прилеп и прилепско заврши во вечерните часови со посета на населените места Могилец […]