Ознака: природна

Живот

Природна стимулација на растот на косата со оваа маска

За најлесно да ве инспирирам да се потрудите својата козметика да ја подготвувате сами, ќе ви покажам еден од моите најомилени рецепти – нема бројки, нема минути, нема строги процедури! […]