Ознака: природни состојки

Нега и убавина

Кои природни состојки можат да ве заштитат од сонцето?

Многу е важно да се заштитиме од сонцето и без оглед на тоа каква кожа имаме, сите користиме производи за сончање. Многу производи за сончање содржат состојки кои можат да […]

Живот

ЗАБОРАВИ НА БЛАНШ И ХИДРОГЕН: Осветли ја косата со помош на природни состојки

Сакаш да ја осветлиш косата за неколку тонови но страв ти е да одиш на фризер на класично фарбање? Постојат и природни решенија со кои можеш да го постигнеш тој […]