Ознака: причинители

Живот

Ги јадете овие две намирници, а тие предизвикуваат рак!

Германскиот научник и добитник на Нобелова награда од областа на физиологија, Харалд зур Хаузен, предупредува дека еден вирус кој слабо е проучен, а кој се среќава кај кравите, може да […]