Ознака: пријава на штета

Вести

Денеска истекува крајниот рок за пријавување на штетите од поплавите

Денеска истекува крајниот рок што го определи Владата за пријавување на настанатите штети на недвижниот имот, движниот имот, моторните возила, земјоделските површини и сточниот фонд од поплавите кои се случија […]