Ознака: проговори

Сцена

За што најмногу жали во животот

Поп-пејачката Ријана ја откри единствената работа заради која жали во животот, и сигурно не е она што очекувате. Додека повеќето луѓе најмногу жалат поради влегувањето во одредена љубовна врска, „лошата […]