Ознака: програмери

Вести

Агенцијата за млади и спорт ги прими најдобрите млади програмери

Најдобрите млади програми кои учествуваа на Интернационалната олимпијада по информатика од 17 до 18 август годинава во Казан, Русија, денеска се сретнаа со директорот на Агенцијата за млади и спорт […]