Ознака: продолжени викенди

Македонија

Кои денови и за кого ќе бидат неработни во 2019. година

Во 2019. година македонските граѓани ќе имаат седум продолжени викенди. За разлика од оваа 2018. година која имаше четири продолжени празнични викенди во 2019. година од вкупно 11 неработни денови […]

Живот

Споени викенди уште на стартот на годината: Еве кои се неработни денови за 2019

Ова се неработните денови во 2019 година. За сите граѓани на РМ 1 Јануари (вторник), Нова Година 7 јануари (понеделник), Божик, првиот ден на Божик според православниот календар 29 април […]

Вести

Понеделник неработен-Колку продолжени викенди ќе има во 2018 година?

Понеделник, први јануари 2018 година е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.Уште на самиот старт на годината, Бадник се паѓа во сабота, што значи дека денот и онака […]