Ознака: продолжен

Македонија

Следниот викенд – продолжен, до крајот на годината уште два неработни дена

До крајот на оваа календарска година останаа уште три државни празници, односно неработни денови. Следниот неработен ден за сите граѓани во државава е 11 Октомври, Денот на народното востание, кој […]

Македонија

Следниот викенд продолжен – петок и понеделник се неработни денови

За еден од најголемите православни празници – Велигден не очекува продолжен викенд. Имено нема да се работи четири дена и тоа петок, сабота, недела и понеделник. Потоа ќе се работи […]