Ознака: продукт

Живот

Комбинирајте ја брокулата со овие продукти и ќе бидете здрави

Брокулата е позната како храна против ракот поради состојката сулфорафан. Сепак, што повеќе го готвите, толку помалку оваа состојка се наоѓа во брокулата. За тие состојки да бидат обновени, научниците […]