Ознака: проект на Влада на РМ

Вести

Огромен интерес за „Купи куќа за млади“, практичната реализација започна

Почна практичната реализација на проектот „Купи куќа за млади“. Градежните компании ги потпишаа првите договори, се зголемува бројот на одобрени апликации и на оние достасани за разгледување. Интересот е голем, […]