Ознака: проект „Супер Марио“

Локална самоуправа

Продолжен договорот за проектот „Супер Марио“ во Прилеп

Денеска во Домот за стари лица „Киро Крстески – Платник“ во Прилеп беше продолжен договорот за проектот „Супер Марио“, помеѓу оваа институција и локалната самоуправа на градот. „Супер Марио“ е […]