Ознака: производ

Живот

Небезбеден производ од Кина во Македонија- сите што го купиле ова да го вратат

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите за отповикување на небезбеден производ „златни пластични вилушки“ произведени во Кина, со лот бр. AZ-161224. Информацијата за небезбедниот производ е добиена преку […]