Ознака: протест на ВМРО-ДПМНЕ

Македонија

Одиме секој викенд низ градовите и секоја среда пред Владата, најави Мицкоски

Со извици „Оставка“ и „Избори“ пред Владата на Република Македонија започна протестот на ВМРО-ДПМНЕ. На неколкуте илјади граѓани, кои се одзвале на повикот на ВМРО-ДПМНЕ им се заблагодари лидерот на […]