Ознака: профитабилност

Издвојуваме

Финансиска стабилност, профитабилност и раст на премија на Групацијата Триглав

Групацијата Триглав првата половина од оваа година ја заврши со добивка пред оданочување во висина од 42,4 милиони евра. Имајќи ги во предвид планираните прилики до крајот на годината, Триглав […]