Ознака: процесор

Избор на уредникот

Интел го забрзува патот кон подлабока аналитика со најновите Интел технологии за компјутинг со високи перформанси и напредна аналитика

Како што расте обемот на податоци и станува покомплексен, нов хардвер, софтвер и архитектура се потребни за да се овозможи подлабока аналитика и да се забрза кон нови откритија, бизнис […]