Ознака: психопат

Занимливости

Ако ОДГОВОРИТЕ на ова прашање, тогаш со сигурност сте ПСИХОПАТ!

Реномираниот канадски психолог Роберт Д. Хар е познат по сопствените методи за проценување на психопати, а често работи и како советеник на ФБИ кој се занимава со случаеви со киднапирање […]

Живот

Ако пиете горко црно кафе, веројатно сте психопат

Луѓето што претпочитаат горко црно кафе, без шеќер, млеко и други додатоци, постои веројатност да се психопати, посочува ново истражување на Универзитет на Инсбрук во Австрија. Испитаниците требало да подредат […]