Ознака: пулс24

Издвојуваме

Филип Петровски: Многу луѓе од тесниот круг на Мицкоски се луѓе на Црвенковски и чуваат слика од Бранко!

Многу луѓе што сега се околу Христијан Мицкоски имале слика на Бранко Црвенковски или се луѓе на Бранко, вели Филип Петровски во вечерашната емисија Во Центар која се емитува во […]

Издвојуваме

ПУЛС24 анкета, ве прашавме кој треба да биде премиер?!

ПУЛС24 анкета, ве прашавме кој треба да биде премиер?! Прашањето гласеше: Ајде да видиме. Имате можност да се произнесете. Резултатите во понеделник ќе ги објавиме во текст на порталот. Притоа […]

Издвојуваме

ПУЛС24 АНКЕТА: Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите

Граѓаните ја поддржуваат ЕУ патеката на Македонија и ги поздравија преговорите Пред три дена ве прашавме: Денеска се отворија преговори со ЕУ. Со Лајк ако го поддржувате процесот, додека со […]

Живот

ПРИЗНАНИЈА: Читателите на Пулс 24 ги откриваат најсрамните тајни!

Читателите на Пулс ни ги испраќаат најнезгодните моменти што ги доживеале. Споделете ги и вие со нас незгодните моменти, а ние ви гарантираме дека идентитетот ќе биде сокриен.„Ја прогонував симпатијата […]

Занимливости

Ова се10-те мобилни апликации без кои не може еден современ човек

Технологијата се повеќе и повеќе се развива. Последните неколку години доминираат паметните телефони. Тие станаа дел од животот на секој човек. Луѓето не можат да функционираат без мобилните апликациите кои […]