Ознака: пушкарската асоцијација

Вести

Пушкарската асоцијација на САД го тужи гувернерот на Њујорк

Националната пушкарска асоцијација (National Rifle Association) на САД објави дека ќе го тужи гувернерот на сојузната држава Њујорк, Ендрју Куомо, обвинувајќи го за кршење на Вториот амандман од Уставот на […]