Ознака: работни обврски

Живот

Луѓето над 40-годишна возраст се најпродуктивни кога работат три дена неделно

Луѓето повозрасни од 40 години се најпродуктивни кога работат три дена во неделата, се наведува во ново истражување објавено во „Мелбурн Инститјут Воркинг Пејпер“. Имено, трудот опфатил 3.000 мажи и […]