Ознака: работни позиции

Вработување

Слободни работни места за продавачи, шефови, банкари, возачи

Неверојатен број на понудени работни места за продавачи, шефови, банкари, возачи. Доколку сте заинтересирани за некоја од овие понудени работни места, прочитајте повеќе на следниот линк. Неверојатен број на понудени работни […]

Вработување

Net Developer

Корвус Македонија е дел од М САН група, која е водечкиот ИТ дистрибутер во регионот. Специјализиран е за изработка на големи и комплексни поратали и web страници, но  и за […]

Вработување

МОЖНОСТ ЗА АНГАЖМАН ВО РЕНОМИРАНА ФИНАНСИСКА ИНСТИТУЦИЈА

Поканети се да аплицираат сите кандидати со завршено високо образование, кои се одговорни, доверливи и чесни, личност со развиени етички и морални вредности, позитивни, енергични и подготвени за работа под […]

Вработување

Комерцијалист/ Мерчендајзер

ГРАНДЕКС, водечка компанија од областа на увоз и дистрибуција на производи за широка потрошувачка, застапник на повеќе реномирани италијански брендови, поради проширување на своето портфолио вработува млади, енергични, амбициозни, комуникативни личности […]

Вработување

Одговорен за Информатичка технологија, организирање пописи и следење на залихи

Доколку сте заинтересирани за слободната работна позиција и  Вашите компетенции и квалификации одговараат на истата испратете CV (кратка биографија) и мотивациско писмо на македонски и англиски јазик . Прочитајте повеќе […]

Вработување

Отворени работни позиции

Вработување.ком, за потребите на свој клиент објавува ОГЛАС за слободни работни позиции. Прочитајте повеќе на следниов ЛИНК  .Вработување.ком, за потребите на свој клиент објавува ОГЛАС за слободни работни позиции.