Ознака: разводи

Занимливости

Се разведе и со четвртата жена! Маленко со интересен рекорд

Се разведе и со четвртата жена! Маленко со интересен рекорд. Истовремено тој е и дедо. Едно од неговите деца веќе има свое дете… Александар Маленко се разведе по четврти пат. […]

Вести

Повеќе свадби, помалку разводи: Лани во Македонија склучени над 14.000 бракови

Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на склучените бракови лани, во споредба со претходната 2014 година, е зголемен за 2,7 отсто и изнесувал 14.186 склучени бракови.Најмногу бракови, 1.844 […]

Сцена

Десет најскапи разводи во светот

Многуте неверства, јавните навредување и скандалозни бракови се карактеристични за познатите личности. Кога се милионите во прашање, заљубувањето е лесно но разделбата и разводот тежок. Погледнете на кого значително му […]