Ознака: развој и дострели“

Книготека

Промоција на книгата „Мијачко станбено градителство-потекло, развој и дострели“ од Меланија Шерденковска

Во мултимедијалниот културен центар „Матица екслкузив“ од Скопје, на 23 ноември (среда) во 19 часот ќе се оджи промоција на монографијата „Мијачко станбено градителство – потекло,развој и дострели од д-р […]