Ознака: ракија

Нега и убавина

Ставете ракија на вашата коса, ќе се изненадите од резултатите

Ракијата ја подобрува циркулацијата, па штом ќе ја нанесете на темето, ќе почувствувате пецкање и топлина. Постапката е многу едноставна, а сигурно ја знае и вашата баба, бидејќи овој рецепт […]

Нега и убавина

Ја миела косата со ракија два пати неделно: Кога ќе прочитате зошто и вие ќе го правите истото

Ракијата ја поттикнува циркулацијата, а во исто време може да ви помогне и кога е убавината во прашање. Нашите баби два пати во неделата на темето ставале комбинација од домашна […]

Видео

Дедото го освои интернетот: „Не пијам вода, јас ракија пијам“(Видео)

Какво легендарно видео, оддамна фали некој ваков гаф кој ќе не насмее до солзи дефинитивно дедето заслужува оскар за најдобар одговор пред камера.На прашањето дали пиете вода? Дедето одговара со […]

Живот

Болести кои се лекуваат со ракија

Со оглед на големиот процент на алкохол во ракијата, со нејзината консумација сепак треба да се биде внимателен, но мала количина ракија брзо ќе излечи одредени здравствени проблеми.Болка во желудник- […]

Живот

Верувале или не овие болести можете да ги лекувате со ракија

Со оглед на големиот процент на алкохол во ракијата, со нејзината конзумација сепак треба да се биде внимателен, но мала количина ракија брзо ќе излечи одредени здравствени проблеми.Болка во желудник […]