Ознака: рамазански пости

Вести

Груевски со честитка по повод почнувањето на Рамазанските пости

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски од негово и од име на партијата испрати честитка по повод започнувањето на Рамазанските пости до поглаварот на Исламската заедница и сите граѓани од исламска […]

Вести

Претседателот на Владата Емил Димитриев со честитки по повод започнувањето на Рамазанските пости

Претседателот на Владата Емил Димитриев испрати честитка за почетокот на Рамазанските пости до сите верници од исламската вероисповед и до поглаварот на Исламската заедница, Реис Ул Улема, Хаџи Сулејман Ефенди […]

Вести

Честитка од Иванов по повод почетокот на рамазанските пости

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, по повод почетокот на рамазанските пости, упати честитка до поглаварот на Исламската верска заедница во Република Македонија, Реис-ул-Улема Хаџи Сулејман ефенди Реџепи, до членовите […]