Ознака: рангелова

Коментари

Бунтур отиде единствена жртва, ај пипнете ја Рангелова ако смеете!

Како што можеше да се насети сиротиот Пеце остана единствена жртва на потреба на „фекалиите“ „лидериштето“ да им принесе крв. Иако за Бунтур сме пишувале во повеќе наврати дека е […]

Uncategorized

Кој му ги пишува бре на Мицковски тапите говори? Се едно исто збори

Како што се сомневавме Мицковски вечерва мкнеше луѓе од цела Македонија да се самопромовира, 6 месеци по сомнителниот Конгрес во Валандово. Па најверните, кои одат секаде кога ќе ги повика […]