Ознака: ранобудни

Живот

Ранобудните имаат повеќе пати секс и заработуваат повеќе

Американската студија покажа дека луѓето кои се ранобудни генерално се подобро платени и имаат повеќе секс. Студијата беше нарачана од фирма за производство на душеци и опфати 2000 американски државјани. […]