Ознака: раса

Контроверзни фајлови

ЧЕТИРИТЕ РОДА НА БЕЛАТА РАСА

Нашите предци – Расите РА – Светло, бела, чиста, изворна – РА-М-ХА. Словено-Аријските Раси или со еден збор Асите се состојат од четири збратимени и изворни рода кои се разликуваат по бојата на […]

Хороскоп

Која раса на куче најмногу ви одговара според вашиот хороскопски знак?

Знаете ли која раса на куче карактерно најдобро одговара на вашиот хоросопски знак? Во продолжение проверете со кој вид куче најдобро би се сложувале:Овен: Германски овчар Силен, одважен и неколеблив: […]