Ознака: раскрсници

Вести

Повторно НАПАДНАА обичен граѓанин: „Шарените“ по којзнае кој пат го допреа дното!

На очајот на активистите на шарената револуција му нема крај.На денешните протести и блокади во центарот на градот повторно беше нападнат граѓанин, а ова се случува само неколку дена откако […]

Вести

Шарената револуција повторно БЛОКИРА: Напладне, блокади во центарот на Скопје

Сообраќајот во Скопје денеска во 12 часот ќе го блокираат демонстрантите на Шарена револуција и Протестирам. Блокади ќе има на 3 раскрсници во центарот на градот и тоа кај Судска […]

Вести

Активистите на шарената револуција ги разгневија возачите

Денеска беа блокирани крстосниците кај Црвениот крст, Судската палата и Соборниот храм. Нејасно е дали демонстрантите и во наредните денови ќе се решат на ваков чекор, кој во секој случај […]