Ознака: растојание

Живот

Растојанието од два метри не е доволно кога се трча или вози велосипед…

Истражувањето на научниците од Универзитетот Леувен од Белгија, холандскиот Технолошки универзитет и експерти од Ајндховен покажуваат дека за време на трчање или возење велосипед, не е доволно растојанието од два […]