Ознака: Рашид Сакиќ

Сцена

Синот на Синан Сакиќ проговори: „Јас сум виновен што татко ми умре“

Најстариот син на легендарниот пејач Синан Сакиќ, Рашид Сакиќ, е во затвор од лани за учество во убиство,а токму поради него на секој настап Синан започнуваше со песната „Сине мој“ […]