Ознака: Рајан Гослинг

Сцена

ДРАМА во животот на позната актерка: Во иста недела го погребала братот и родила ќерка!

Ева Мендес проговорила за големата трагедија која  се случила  во нејзиното семејство само  неколку дена откако  актерката на свет ја донела втората ќерка.Имено, сопругата на Рајан Гослинг, открила дека во  […]