Ознака: реализација

Вести

Тодоров : Очекуваме да почне реализација на новиот Клинички центар во Скопје

Министерот за здравство Никола Тодоров очекува евалуацијата на вчера завршениот тендер  за новиот клинички центар во Скопје да трае пократко од предвидените 90 дена и наскоро да започне неговата изградба.- […]

Локална самоуправа

Започна рехабилитацијата на патниот правец Градско-Росоман-Дреново: Уште едно од ветувањата се реализира

По посетата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, на прилепскиот регион каде од страна на граѓаните беше побарано да се рехабилитира патниот правец Градско-Росоман-Дреново, од завчера градежната оператива на Македонија […]

Вести

Нови и многу значајни инфраструктурни инвестиции во Македонски Брод и Прилеп

Мега агендата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски за посета на населените места во Македонски Брод и Прилеп и прилепско заврши во вечерните часови со посета на населените места Могилец […]