Ознака: реално

Вести

Кандидатите за пратеници од владејачката коалиција срдечно пречекани од граѓаните во втората изборна единица

Одлични коментари, поддршка и прием од страна на граѓаните за Изборна програма „Реално“, која беше доставувана до повеќе домови во втората изборна единица.Изборната програма на 500 страници со проекти и […]