Ознака: РЕБРЕНДИРАЊЕ

Македонски фудбал

Националната арена „Филип Втори“ се ребрендира во „Телеком Арена“

Македонски Телеком склучи договор за деловна соработка со Акционерското друшво за изградба и стопанисување со станбен и деловен простор.Согласно Договорот, Националната арена „Филип II“ ќе се ребрендира и именува во […]