Ознака: Регулаторната комисија

Економија

Државните регулатори повторно ќе одлучуваат по која цена ќе се продаваат горивата

Двонеделниот либерализиран пазар на нафта и нафтени деривати во земјава во кој компаниите од овој сектор самите ги определуваа малопродажните цени завршува. Новата методологија за пресметка на горивата стапи на […]