Ознака: резолуција

Избор на уредникот

Игор Јанев: СЕ РАБОТИ ЗА ПРАВНАТА НЕПИСМЕНОСТ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ИВАНОВ!

ВНИМАНИЕ!!! ПОСЕБНО ИЗВЕСТУВАЊЕ: СЕ МНОЖАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИТЕ НА НЕТ И СЕ ШИРАТ СПИНОВИ ОД КОИ НЕ Е ИМУН НИТУ ИВАНОВ!! Коментатор на мојата страна ме праша: „Еден мој пријател беше кај […]

Свет

Унгарија нема да го екстрадира Никола Груевски

За Државниот секретар за меѓународна комуникација на кабинетот на Виктор Орбан, Золтан Ковач Резолуцијата на Европскиот Парламент, со која се бара Унгарија да го екстрадира поранешниот премиер на Р. Македонија, […]

Вести

24 години од резолуцијата за референцата ФИРОМ

Денеска се навршуваат 24 години од срамното признавање односно прием на Р Македонија во ООН под референцата ФИРОМ.Нашата јавност тогаш беше излажана од Киро Глигоров и Бранко Црвенковски дека името […]